Jumat, 01 Maret 2019

Moozicare

MOOZICORE razvoj mjesta, na primjer, barova, restorana, centara za obuku.



ŠTA JE MOOZICORE?

Moozicore je revolucionarni pozadinski muzički servis za kompanije u kojima je muzika veoma važna za korisnike. Naša usluga pretvara pozadinsku muziku u interaktivne klijente koji su nabrojani pomoću popisa za reprodukciju. Za razliku od Spotify, Tidal ili drugih nekomercijalnih usluga, Moozicore će biti u potpunosti licenciran i legalan za sve vrste poslovanja. Naša rješenja daju vlasnicima tvrtki kontrolu nad playlistima i bolje iskustvo za njihove klijente, uz mogućnost da im

dopuste da se bave muzikom direktno sa svog pametnog telefona

Sa vlasnicima poslovnih platformi Moozicore dobija pristup Moozicore Web panelu koji omogućava
kreiranje sopstvenih vibracija iz licencirane biblioteke sa više od 20 miliona pjesama. Također možete prilagoditi svoju glazbenu biblioteku odabirom iz našeg kataloga specifičnog za žanr, prethodno kreiranih popisa za reprodukciju, kreirati ih sami pomoću posebnih alata ili uvesti njihove omiljene popise iz Spotify ili Apple Music.

Jedinica područja MOOZICORE raste i proizvodi više prihode nego ranije i to direktno utiče na građevinsku trgovinu.

Blockchain je kamen temeljac najnovije inovacije i ima potencijal da revolucionira svijet. Shvativši ovaj potencijal, mi smo skloni da budemo u MOOZICORE, oformili smo tim stručnjaka početnika i iskusnih investitora kako bismo stvorili sveobuhvatnu platformu sa suženim blokovima.
Budući da je kriptovaluta namijenjena usvajanju misli, naša platforma je da zaustavimo kupovinu. Agenti UN-a će dobiti najviše od svojih investicija. mi ćemo proizvesti sistem koji je jednostavan za korištenje i koji kombinira drevna tržišta i imovinu baziranu na blockchainu.

Članovi naše jedinice su specijalizirani za novac merkantilizam i kripto valutu, koja ima dugogodišnje iskustvo sa svjetskim brokerima. Razumijevanje tržišta iz svrhe čitanja kupaca, također zbog stručnosti stečene u upravljanju kvalitetom monetarnih i bankovnih kompanija, poziva Ameriku da se vrati u polje blockchain.

MOOZICORE razvoj, platforma je jedna od najhrabrijih. Stvaranje platforme počelo je 2018. godine. Od samog početka i do lansiranja naše platforme, proučavano je i rešeno nekoliko tehnoloških pitanja, što je omogućilo Americi da usavrši naš sistem i napravi savršenu ideju za buduće kripto-razmene.

Ovo pokazuje broj asocijacija koje eksponencijalno povećavaju bazu komunalnih usluga i povjerenje u kripto valutu kao veoma važnu i srednju trgovinsku trgovinu. Njegov rast je nešto što je inspirirano uz pomoć prave međunarodne upotrebe uzoraka za transparentnost i nepromjenjivu tehnologiju LED blokke, kao i za blagoslove i brže i peer-to-peer transakcije i smanjenje vlasničke vrijednosti.
MOOZICORE može biti REVOLUCIONARNA MUZIČKA SLUŽBA ZA VENECE gdje god je

glazba važna kupcima

Naša administracija mijenja pristupačne melodije u intuitivne popise za reprodukciju
Cilj Moozicorea je da unapredi mesta, na primer, barove, restorane, centre za rekreaciju i nekoliko različitih sadržaja za zabavu tako što će kreirati lične, društvene muzičke sastanke za svakog potrošača.

Moozicore definitivno može razviti mjesta, na primjer, barove, restorane, centre za obuku i brojne druge zabavne sadržaje stvarajući društvene muzičke sastanke koji su prilagođeni svakom potrošaču.
Jedna od vrsta u našoj administraciji je da omogućava našim kupcima da pristupe dinamičnim sastancima potrošača kako bi crtali sa najotvorenijom muzikom, TV emisijama, životom zasnovanim na internetu i idealnim napretkom iz svojih mobilnih telefona? Kupci koriste Moozicore raznovrsnu aplikaciju da biraju melodije, zvukove iznad i vraćaju muziku, okupljaju se sa različitim publikama, dijele putem mrežnih medija putem interneta i koje su posebne ponude iz anketa.

Moozicore vjeruje da obrtnici i tekstopisci imaju koristi od legitimnih nagrada za svoje napore. Za svaku organizaciju koja koristi našu administraciju, dobijanje licence za implementaciju od licencirane organizacije za prava u SAD-u (ASCAP, BMI i SESAC) od strane Moozicore-a je značajno.

Market

Znanje CHD 2017 Izvještaj pokazuje da postoji više od 700,700 aranžmana u zadacima u SAD-u namjerno nakon zatvaranja glasova je ključ za kupce.


Prihodi američke muzičke trgovine Kao i RIAA, čini se da prolijevanje muzičkih faza govori samo o dvije trećine kombinacije prihoda američke muzičke industrije u 2017. i pokreće većinu emisija. 'Klasifikacija odbacivanja uključuje prihode od administracije članstva, zračenje dodatne radio uprave i podršku administracije na zahtjev. Prihod od plaćene pretplate za muziku u SAD-u, plaćeno članstvo je pokretačka snaga za najbolji razvoj muzičkog biznisa u 2017. godini. Razvoj finansijskih pogodnosti za šest godina od šezdeset i tri poslane doprinosi prihodu članstva od više od 4 milijarde dolara, stvarajući to je produženo snimanje najbolje konfiguracije muzičkih snimaka u SAD-u, zajedno sa četrdeset sedam mješovitih tržišta.


TOKEN SALE DETAIL

Može se pojaviti MOOZICORE TOKEN SALE

IZMEĐU dvadeset šestog, 2018. i dvadeset osmog, 2019. godine
MooziCoin Gold (MZG) je odobreni ERC20 uslužni token koji se nudi za upotrebu u Moozicore servisu. Sa progonom, MZG u Moozicore aplikaciji, pokretnoj aplikaciji, pretvara bliski zvuk u sceni u spisak numera koji potiče od intuitivnih korisnika.


Upotreba sredstava


TOKENS dio


ROADMAP

4Q 2016
Napravljen je Moozicoreov plan
1Q 2017
Statistička mjerenja
2Q 2017
Vremenski period trgovačke marke
3Q 2017
M “u najboljem startup logotipu 2017. godine
Rast grupe
1Q 2018
Moozicore dolazi preSale token sa zamornim pečatom!
2Q 2018
Završen je korak u fazi (HTML, iOS, Android)
3Q 2018
Faza beta testiranja počinje
Moozicore web stranica za dostavu
4Q 2018
Javna prodaja Moozicore žetona
1Q 2019
Administracija dozvoljava završetak
Moozicore poslan u SAD
3Q 2019
Pošiljke Moozicorea u Japanu
1Q 2020

Moozicore dostava u Kini

Page_00016.jpg

Više informacija Posetite ovaj sajt:

Whitepaper: https://tokensale.moozicore.com/whitepaper.pdf
Web stranica: https: // tokensale.moozicore.com/
Website: https://moozicore.com/



Author : ranran pratama
Eth : 0x23D05112B5EAB85099649b7d9de9b131b47AC423

Tidak ada komentar:

Posting Komentar